Braiga ideer och tålamod

När jag får en sån där ide som sprakar till i huvudet brukar jag analysera länge. Väger för- och nackdelar fram och tillbaka. Och det här kan ta sin lilla tid.

Nu sitter min mamma med stora ögon och undrar vem som har kapat hennes dotters blog! 🙂 För så är det ju inte alls med mig. När jag får en av de där superoptimoptiskatoppenpangfenomenaliska ideerna så ska det ske….igår!

Nu nickar min mamma och tänker på alla de gånger jag sprungit in i köket och glatt utropat; klipp mig! Nu!! Eller möblerat om mitt rum elva på kvällen.

Nåja, i förrgår fick jag en ide. Jag tänkte att man säkert skulle kunna virka en lite korg av fina plastpåsar… 😀 så jag klippte och klippte och fogade samman och rullade ihop till ett gigantiskt plastnystan.

Nu vet ju jag (eftersom jag känner mig själv) att jag inte är utrustad med det stora tålamodet, utan jag fick bara en lite dutt med sånt. Så efter att jag bråkat med plastremsorna så avvaktade jag faktisk ett halvt dygn. Jag tänkte att OM det inte skulle funka att virka med plastpåsar så var det ju dumt att chansa när jag redan var… Lätt irriterad. 🙂

Igår började jag virka.

OM man hade tänkt till lite innan så hade man bara valt påsar av samma tjocklek. Men om man vill ha en spännande textur och upptäcka spännande känsloyttringar hos sig själv så tar man bara alla fina och färgglada påsar man hittar!

Och, nej, jag kan inte virka, jag bara kör ner virknålen och drar och snurrar lite som jag tycker. 🙂

20140114-085940.jpg

Annonser

En reaktion på ”Braiga ideer och tålamod

  1. Jag började verkligen fundera på vad som hade hänt min spontana dotter…..!! Ett tips när du virkar i plast är att smörja virknålen med olja då och då.

Uppskattar varenda kommentar. Jag kommer även att svara här för att det ska bli ett bra flöde.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s